Lediga Tjänster

Vill du arbeta hos oss?

SUPPORTTEKNIKER

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt team!

Är du vår nästa kollega? Vi söker dig som brinner för att jobba med kundsupport. Hos oss på Webland finns stora utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och utvecklande miljö.

ROLL

I rollen som Supporttekniker på Webland arbetar du med kundsupport av olika IT-miljöer. Du utför installationer och konfigurationer av olika programvaror och operativsystem, administrerar användare och rättigheter och arbetar med problemlösning på klienter, servrar och andra system. Du bemöter våra kunder över telefon, via ärendehanteringssystem eller på plats hos kund för att stötta dem i alla IT-relaterade frågor. Planerad fördelning mellan kundstöd från vårt kontor och kundstöd på plats hos kund beräknas ligga på ca 50% vardera. Placeringsort är Göteborg men resor till och från våra kunder utanför Göteborg kan även ingå i tjänsten.

KOMPETENS

Vi ser gärna att du motiveras av kontinuerlig kontakt samt problemlösning för att hjälpa våra kunder. Du har eftergymnasial utbildning, gärna tidigare erfarenhet av support av användare och datorer. System och verktyg du har erfarenhet av är exempelvis Microsoft 365, Azure, Hyper-V, Active directory, VMWare, grundläggande förståelse för nätverk samt god allmänkunskap inom Microsofts server- och klientoperativsystem. Tidigare erfarenhet av Apple- eller Linuxbaserade system är meriterande. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. B-Körkort är ett krav.

PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG

Som framgångsrik medarbetare hos oss på Webland är du kundfokuserad, motiveras av problemlösning och kontinuerlig kontakt med kollegor och kunder. Vi ser att du är flexibel, prestigelös, serviceinriktad, har ett eget driv, förmåga att prioritera och trivs med att arbeta både individuellt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM WEBLAND

Webland AB är ett pragmatisk IT konsultbolag med ett hundratal kunder inom varierande storlek och branscher, vi stöttar våra kunder framför allt inom IT-områdena: Drift, Support, Försäljning, Projekt och Kompetensförstärkning.

Hos Webland råder frihet under ansvar, vi har bra förmåner med goda möjligheter till kompetensutveckling, trevliga kollegor och låg personalomsättning. Varje fredag kör vi en gemensam frukost där vi kan diskutera något särskilt ämne, utbyta kompetens, dela med oss av våra erfarenheter eller bara ha det trevligt.

Webland grundades 1998 och i dagsläget är vi 10 medarbetare varav 7st tekniker och 3st inom administrativ tjänst.

Välkommen att ansöka till tjänsten  via formuläret nedan.

Ansök nu!

Skicka e-post till oss på anders.persson@webland.se innehållande CV och ett personligt brev redan idag.

Anders Persson